Φαγητό στο γραφείο: Ο άθλος που γίνεται παιχνιδάκι

Φαγητό στο γραφείο: Ο άθλος που γίνεται παιχνιδάκι

Φαγητό στο γραφείο: Ο άθλος που γίνεται παιχνιδάκι

Το γνωστό σε όλους «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» ισχύει και για το φαγητό σου στην δουλειά. Το «ταπεράκι» είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος αν θέλεις να τρέφεσαι σωστά και να έχεις και την τσέπη σου γεμάτη. Έχεις σκεφτεί πόσα ξοδεύεις καθημερινά σε φαγητό και καφέ όσο βρίσκεσαι στο γραφείο; Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε.

Παρακάτω σου έχουμε εύκολες συνταγές για να τρως στο γραφείο, χωρίς να φοβάσαι μήπως λερωθείς, ενώ είναι εύκολες στην μεταφορά.

Για το πρωινό σου:

Σπιτικές μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη
Μπορείς να βρεις παντού μπάρες δημητριακών, μόνο που στις σπιτικές μπορείς να προσθέσεις τα υλικά που θέλεις και να είσαι και σίγουρος για την προέλευσή τους.

Αλμυρά  muffins
Επίσης γρήγορα και εύκολα να τα ετοιμάσεις, τρώγονται στην κυριολεξία στο ένα χέρι, για σένα που έχεις πολλή δουλειά, ενώ μπορείς να βάλεις τα υλικά που θέλεις για να τα απογειώσεις σε γεύση.

Για το δεκατιανό σου:
Το πιο γνωστό snack, κυρίως για τους βορειοελλαδίτες, το σουσαμένιο κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι το τέλειο δεκατιανό και αν το γεμίσεις με φέτα, ελαιόλαδο και λαχανικά, θα ζητάς κι άλλο.

Για το μεσημεριανό σου:

Λαζάνια φούρνου με κιμά
Τα αγαπημένα λαζάνια φούρνου είναι μια εύκολη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ και σίγουρα είναι πιο νόστιμα από το delivery που παίρνεις συνήθως για μεσημεριανό.

Σολομός στο φούρνο με κους κους
Gourmet φαγητό στο γραφείο; Γίνεται ναι. Ο σολομός στο φούρνο με lime και κους κους είναι το ιδανικό φαγητό για σένα που σου αρέσει το καλό φαγητό ακόμα και στην δουλειά.

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση και να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την πίεση της ημέρας. Ήρθε η ώρα του lunch break, του διαλείμματος σου, όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το φαγητό σου. Για αυτό φρόντισε να είναι νόστιμο, να σε γεμίσει με ενέργεια και να βγάλεις την ημέρα.

 

 

Share: