Κορίτσια και Αγόρια που Άλλαξαν τον Κόσμο

Κορίτσια και Αγόρια που Άλλαξαν τον Κόσμο

Πηγή γνώσεων, πληροφοριών αλλά και ευχαρίστησης, ένα βιβλίο αποτελεί την καλύτερη συντροφιά για μικρούς και μεγάλους. Η επιλογή ενός βιβλίου πρέπει να γίνει με βάση την ηλικία, αλλά και τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Αυτό όμως που πρέπει να κρατούν υπόψιν οι γονείς είναι ότι το βιβλίο μπορεί να επηρεάσει την συμπεριφορά του παιδιού, δημιουργώντας πρότυπα -είτε θετικά, είτε αρνητικά. 

Η ανάγκη για μίμηση

Εδώ και χρόνια οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά μαθαίνουν μιμούμενα συμπεριφορές των γύρω τους. Τα πρότυπα διαμορφώνονται από πολύ μικρές ηλικίες, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Ακόμα και μερικές σελίδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά, γι'αυτό είναι κρίσιμο οι γονείς να επιλέγουν βιβλία με περιεχόμενο που να εμπνέει και να δίνει κίνητρο στα παιδιά να προοδεύσουν. 

Η σειρά "Κορίτσια και Αγόρια που άλλαξαν τον κόσμο"

Οι Εκδόσεις Διόπτρα μας δίνουν μια εξαιρετική σειρά βιβλίων που φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με θετικά πρότυπα. Προσωπικότητες που άλλαξαν τον κόσμο με τη σκέψη τους και τη συμβολή τους στην επιστήμη και τις τέχνες γίνονται οι πρωταγωνιστές των σελίδων που μπορούν να δώσουν τροφή για σκέψη στα παιδιά μας. Πιο συγκεκριμένα:

  • 20 Σπουδαία Κορίτσια που Άλλαξαν τον Κόσμο
  • 20 Σπουδαία Αγόρια που Άλλαξαν τον Κόσμο
  • 20 Σπουδαίοι Εφευρέτες που Άλλαξαν τον Κόσμο
  • 20 Σπουδαία Μυαλά που Άλλαξαν τον Κόσμο

Άτομα που από μικρή ηλικία έδειξαν την επιρροή τους στον κόσμο και που εξελίχθηκαν σε παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες έρχονται για να εμπνεύσουν τα παιδιά και να τους δείξουν ότι αν θέλουν όλα τα μπορούν.

Χαρίστε τα στα παιδιά και δώστε τους την ευκαιρία να δουν τον κόσμο αλλιώς.

Θα τα βρείτε εδώ: 20 σπουδαία αγόρια και κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο 

 

 

Share: