Halloween: Μια αξέχαστη βραδιά στο σπίτι

Halloween: Μια αξέχαστη βραδιά στο σπίτι

 

Trick-or-treat: Μια αξέχαστη βραδιά στο σπίτι

 

Halloween: Ίσως και να είναι από τις διασημότερες γιορτές του εξωτερικού, τα τελευταία όμως χρόνια κάνει έντονη αίσθηση και στο ελληνικό κοινό. Δεδομένου των συνθηκών οι καθιερωμένες διοργανώσεις και συγκεντρώσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Τα παιδιά όμως το αγαπάνε πολύ, επομένως σου έχουμε μερικές λύσεις για μέσα στο σπίτι που θα χαρίσουν στο “trick or treat” την διασκέδαση που χρειάζεται.

 

Το βασικό νόημα του Halloween είναι ο τρόμος. Τρομακτικές στολές και φιγούρες, κολοκύθες που μοιάζουν με τέρατα και φαντασματάκια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όλα αυτά σου δίνουν πολλές ιδέες για το πως μπορείς να ντύσεις το σπίτι και μια τρομακτική βραδιά.

 

1. Κολοκύθες τέρατα
Αγόρασε μερικές μεγάλες κολοκύθες και μαζί με τα παιδιά σου διαμορφώστε τες και δώστε τους τρομακτικές φιγούρες. Στο YouTube θα βρεις πολλά βίντεο που σου δείχνουν τα βήματα για αν το ολοκληρώσεις. Σου προτείνω να δεις αυτό https://www.youtube.com/watch?v=RUVNHh2hkGU. Ενώ το εσωτερικό της κολοκύθας μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πίτες, σούπα και κέικ.

 

2. Φαντάσματα
Παλιά σεντόνια έχεις σίγουρα στο σπίτι, τα οποία δεν σε πειράζει να χαλάσεις. Εύκολα και ανέξοδα λοιπόν, μπορείς να φτιάξεις την τέλεια στολή και να ξεκινήσετε τις πλάκες στο σπίτι. Δυο τρύπες στο σημείο όπου θα είναι τα μάτια αρκούν για να γίνετε τρομακτικό φάντασμα.

 

3. Τρομακτικό δωμάτιο
Για τους εορτασμούς του Halloween αν δεν θέλεις να ντύσεις όλο το σπίτι σε αυτό το ύφος, μπορείτε να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο σε ένα σκοτεινό και τρομακτικό μέρος. Μπορείς να αγοράσεις ψεύτικους ιστούς από αράχνη, νυχτερίδες και διάφορα τερατάκια και να ντύσεις όλο το δωμάτιο.

 

4. Movie night
Υπάρχουν πολλές τρομακτικές ταινίες κατάλληλες για παιδιά και πολύ ευχάριστες και για τους ενήλικες. Ταινίες με μάγισσες και τέρατα που μπλέκονται σε περιπέτειες και χαρίζουν άπειρο γέλιο και αγωνία. Σου έχω μερικές προτάσεις: The Addam's Family, The House With a Clock in Its Walls, The Witches, και το πιο κλασικό και αγαπημένο Ghostbusters.

 

Μπορεί να μην είναι ελληνική γιορτή, θα χαρίσει όμως γέλιο και όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Δοκιμάστε το!

 

 

 

Share: